5 ting du vil skaffe deg i 30-årene

Mange internettselskaper tilbyr i dag et hav av forskjellige alternativer for frakt. Det mest brukte i dag er å få levert pakken til en pakkebutikk, og så kan du rett og slett gå innom for de bestilte produktene når det er tid til det. Leveringsmåten er superenkel, og ofte også det billigste leveringsalternativet.

Du kan også velge å få bestillingen sendt til din leilighet eller til din jobbadresse. I mange tilfeller er fraktformen litt mindre rimelig, men til gjengjeld supersmertefri. Den enkleste typen levering vil utvilsomt være å hente bestillingen selv, men dette avhenger av om du bor i nærheten av nettselskapets lager.

Forsendelsesperioden er ekstremt relevant i tilfelle vi trenger varene innen kort tid, og derfor er det virkelig viktig at du sjekker estimert leveringstid for den aktuelle varen.

En stor del av nettbutikkene leverer dag-til-dag frakt på de bestselgende varene sine, men den står og faller med bestillingen som kjøres igjennom før et fastsatt tidspunkt, tatt i betraktning at de trygt kan rekkevidde få varen service før lagerarbeiderne går av.

Enkelte forhandlere på nettet lover gratis frakt, men som regel forutsettes det at du kjøper for en bestemt pris. I tillegg bør du bestemme deg for den billigste typen levering, som ofte – enten du bor i nærheten av Herning, Nakskov eller Jyllinge – er å få varene levert til en pakkebutikk.

Shopping via nettet vokser sterkt

Det er spesielt praktisk for forbrukere å finne de beste prisene blant ulike butikker på nettet og dermed har mange nettbutikker blitt tvunget til å redusere utsalgsprisene på mange av produktene deres – for gutter og jenter, og også for menn og kvinner – en god del, og til og med noen ganger sikker gratis levering.

Ikke desto mindre kan det være verdt tiden å sjekke noen internettselskaper for rabatter før du fullfører bestillingen, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Se nærmere på om nettbutikken er e-merkegodkjent

Før noen kjøper fra en butikk bør de vurdere nettbutikkens vilkår fra tid til annen, men det er det bare ikke veldig moro.

En enklere løsning er å sjekke om nettbutikken er e-merket, noe som skal være et bevis på at nettbutikken oppfyller de danske retningslinjene, og at nettforhandleren blir hyppig inspisert av eksperter som har mye kunnskap om lovverket. I tillegg vil du få assistanse dersom du opplever dilemmaer i prosessen med bestillingen din.

Vi anbefaler også at kunden er klar over de viktigste regelverket som kan ha innvirkning på transaksjonen, for eksempel bytteretten garantert av nettbutikken. Derfor er det også viktig at du alltid tar vare på fakturaen din, slik at du i fremtiden skal kunne bevise bestillingen din, enten du kjøper en gave til en voksen eller et barn.

En garanti for at nettvirksomheten overholder de offisielle danske forskriftene

Trustpilot tilbyr så å si nyttige snarveier for å finne ut mange aktuelle kundeanmeldelser, og derfor støtter vi at du ser mer på nettbutikkens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook innebærer lignende virkelig fordelaktige løsninger for å bli kjent med internettselskapets kundetilfredshet. Her møter vi mange e-butikker som gir kundene mulighet til å publisere en gjennomgang av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av reklame. Vi har tette samarbeid med flere nettbutikker når vi formidler butikkenes tilbud, og tar gebyr i tilfelle en av våre brukere oppfyller en bestilling.