Din guide til morsomme høstaktiviteter for hele familien

En rekke e-butikker tilbyr etter hvert et hav av ulike leveringsmetoder. En sikker vinner skal nå noen ganger sendes til en pakkebutikk, som gjør det mulig å hente de kjøpte varene når det er anledning til det. Alternativet er derfor veldig enkelt, og ofte også den mest prisbevisste fraktformen.

Leveringstiden kan være ekstremt essensiell dersom du skal bruke varen umiddelbart, og til det formålet er det ekstremt relevant at vi undersøker forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

Et stort antall e-butikker lover 1-dags levering på utallige varenumre, men vær forsiktig da det krever at bestillingen leveres tidligere enn avtalt tid, slik at de kan få bestillingen betjent innen kl. at lagerpersonalet reiser hjem.

Mange e-butikker tilbyr portofri levering, men i mange tilfeller gjelder dette kun hvis du kjøper for et bestemt beløp. I tillegg må du bestemme deg for den billigste leveringsformen, som – uansett om du bor i nærheten av Viborg, Nørresundby eller Billund – vil være å få pakken levert til en pakkebutikk.

Et stort utvalg av leveringsmetoder

Det har vist seg å være ekstremt enkelt for vanlige dødelige å finne de beste prisene på flere e-handelssider og av den grunn har de fleste nettbutikker blitt presset å stemple prisene på spesielt deres beste i testprodukter – for gutter og jenter, og også for voksne – voldsomt, og til og med noen ganger tilby frakt gratis.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å sjekke ut noen nettbutikker for salg før du legger inn bestillingen, slik at du er på den sikre siden av å få den mest attraktive prisen.

Man må likevel være klar over at i tilfelle en nettbutikk tilbyr et produkt for salg til en utsalgspris som er skyhøy, så kan dette noen ganger være et varsel om en uautentisk nettbutikk. Kortbestillinger er derimot omfattet av en ordning som beskytter oss mot svindelforhandlere på nett.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobiltelefonen. Alternativt kan du benytte deg av en avdragsordning fra for eksempel ViaBill i tilfelle du ønsker å finansiere beløpet i flere avdrag.

Før folk kjøper fra nettbutikk bør de i prinsippet vurdere nettbutikkens vilkår, men dette er som regel en omfattende jobb.

Et alternativ kan være å sjekke om nettbutikken er tilkoblet e-merke, siden dette typisk er et tegn på at nettforhandleren overholder den offisielle danske lovgivningen, samt at nettbutikken ofte besøkes av spesialister som ha kompetanse på lovverket på området. I tillegg tilbys du muligheten til å bli hjulpet dersom du blir utsatt for dilemmaer i prosessen med handelen din.

En rekke internettbutikker tilbyr gratis levering

Trustpilot tilbyr regelmessige pålitelige snarveier for å se ulike tidligere forbrukerobservasjoner, og på grunn av dette støtter vi deg til å vurdere internettselskapsanmeldelser før du handler.

Facebook tilbyr også uforlignelig gode metoder for å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. I tillegg ser vi noen e-butikker som gjør det mulig å skrive en vurdering av bedriftens tjeneste, som også må brukes for å få et innblikk i kundetilfredshet.