Åpningstider Vinmonopolet i julen 2018 og på nyttårsaften 2019

For mange er julen og nyttårsaften en tid for feiring og samvær med familie og venner. Og hva passer bedre til festlighetene enn et glass god drikke? Her kan du finne informasjon om åpningstidene til Vinmonopolet i julen 2018 og på nyttårsaften 2019, slik at du kan planlegge innkjøpene dine i god tid.

Åpningstider i julehøytiden 2018

I julen 2018 er det noen endringer i åpningstidene til Vinmonopolet. Det er viktig å merke seg at Vinmonopolet har ulike åpningstider avhengig av hvor du befinner deg i landet. Her er noen eksempler på åpningstider:

Vinmonopol Åpningstider julen 2018
Oslo sentrum 24. desember (julaften): Stengt
25. desember (1. juledag): Stengt
26. desember (2. juledag): Stengt
31. desember (nyttårsaften): Stengt
Gjøvik 24. desember (julaften): 10:00 – 13:00
25. desember (1. juledag): Stengt
26. desember (2. juledag): Stengt
31. desember (nyttårsaften): Stengt
Bøler senter 24. desember (julaften): 10:00 – 13:00
25. desember (1. juledag): Stengt
26. desember (2. juledag): Stengt
31. desember (nyttårsaften): Stengt

Sjekk Vinmonopolets nettside eller kontakt ditt lokale Vinmonopol for å få nøyaktige åpningstider for din nærmeste butikk.

Åpningstider på nyttårsaften 2019

På nyttårsaften er det mange som ønsker å handle inn drikke til feiringen. Her er noen eksempler på åpningstider for nyttårsaften 2019:

Vinmonopol Åpningstider nyttårsaften 2019
Oslo sentrum 31. desember (nyttårsaften): 10:00 – 15:00
Bøler senter 31. desember (nyttårsaften): 10:00 – 15:00
Trondheim 31. desember (nyttårsaften): 10:00 – 15:00

Disse åpningstidene kan variere fra butikk til butikk. Det kan også være lurt å merke seg at noen steder kan stenge tidligere på nyttårsaften. Sjekk derfor åpningstidene til ditt lokale Vinmonopol for å være sikker på når du må handle inn.

Planlegg fremover

Hvis du planlegger å ha selskap eller feire jul og nyttår med god drikke, kan det være lurt å handle inn i god tid. Vinmonopolet har begrensede åpningstider i julehøytiden, så det er viktig å være tidlig ute. Pass også på å sjekke om det er spesielle åpningstider mellom jul og nyttår.

Ta hensyn til at lokalene kan være travle i denne perioden, så det kan være lurt å planlegge tidspunktet for innkjøpene dine. Husk også at enkelte butikker kan være stengt på visse dager, som 1. juledag og 2. juledag.

Planlegg innkjøpene dine i god tid for å unngå stress og sikre at du har det du trenger til jul og nyttår.

Åpningstidene for Vinmonopolet i julen 2018 og på nyttårsaften 2019 kan endre seg, derfor er det viktig å alltid sjekke åpningstidene på Vinmonopolets nettside eller kontakte ditt lokale Vinmonopol for oppdatert informasjon.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Polets åpningstider i jula 2018?

Polet har reduserte åpningstider i julen, så det er viktig å sjekke på forhånd. Mange ønsker å handle alkohol til julefeiringen, men det kan være begrensede muligheter i denne perioden.

Kan man kjøpe øl på julaften 2018?

Ja, det er mulig å kjøpe øl på julaften, men man bør sjekke åpningstidene da de kan variere. Øl er en populær drikk i jula, og det er bra å vite om man kan kjøpe det på selve julaften.

Hva er åpningstidene for ølsalg på nyttårsaften 2019?

Åpningstider for ølsalg på nyttårsaften kan variere, så det er viktig å sjekke Polets nettside i forkant. Mange ønsker å skåle inn det nye året med et glass øl, og det er lurt å vite hvilke tider man kan handle.

Hva er åpningstidene for Vinmonopolet på Gjøvik?

Åpningstidene for Vinmonopolet på Gjøvik kan variere, men generelt sett har de åpent fra formiddag til ettermiddag. Gjøvik er en by som tiltrekker seg mange besøkende, og det er bra å vite når Vinmonopolet har åpent.

Hva er åpningstidene for Bøler Senter?

Åpningstidene for Bøler Senter kan variere, men vanligvis har de åpent fra morgen til kveld. Bøler Senter er et populært handleområde, og det er nyttig å vite når man kan besøke senteret.

Hva er åpningstidene for Vinmonopolet på Bøler?

Vinmonopolet på Bøler har vanligvis åpent fra tidlig formiddag til ettermiddag. Vinmonopolet tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer, og det er nyttig å kjenne åpningstidene.

Hva er åpningstidene for ølsalg i 2019?

Åpningstidene for ølsalg i 2019 kan variere fra sted til sted, så det anbefales å sjekke på forhånd. For de som er glade i øl, er det viktig å vite når man kan kjøpe det gjennom året.

Hva er åpningstidene for Vinmonopolet på nyttårsaften?

Åpningstidene for Vinmonopolet på nyttårsaften kan variere, så det er lurt å sjekke Polets nettside nærmere den tid. Vinmonopolet er en populær destinasjon på nyttårsaften når folk ønsker å handle drikke for feiringen.

Kan man kjøpe øl på lørdager i 2018?

Ja, man kan kjøpe øl på lørdager i 2018. Polet har vanligvis åpent på lørdager, men sjekk åpningstidene for ditt nærmeste utsalgssted. Lørdager er tradisjonelt en dag hvor mange har tid til å handle, og det er viktig å vite når Polet har åpent.

Har Bøler Vinmonopol åpent i julen?

Vinmonopolet på Bøler har reduserte åpningstider i julen, så det er viktig å sjekke på forhånd. Vinmonopolet er et populært sted å handle alkohol i julen, da det er et bredt utvalg av drikkevarer.

Artiklen Åpningstider Vinmonopolet i julen 2018 og på nyttårsaften 2019 har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 36 anmeldelser