Ivar dyrhaug barn

Aurdalsåsen er Dyrhaug-familiens samlingssted – Hytteavisen

Aurdalsåsen er Dyrhaug-familiens samlingssted: – Du verden så glad jeg er for at dette ikke har blitt ei partybygd. – Hytteavisen

Ivar Dyrhaug (født 10. juni 1949) er en norsk programleder, mest kjent som vert for musikkleken Beat for beat i perioden 1999 til 2015.

Hytta det nye samlingsstedet for storfamilien. Det bekrefter også NRK-kjendis Ivar Dyrhaug. Siden broren hans overtok den gamle familiehytta i Aurdalsåsen, har han sammen med ektefelle Marianne kjøpt en Heddahytte like i nærheten. Også den ene av døtrene

Ivar Dyrhaug – Wikipedia

Ivar Dyrhaug – Wikipedia

14. sep. 2013 — Privat har Ivar Dyrhaug vært gift med Marianne Sand Dyrhaug i 41 år, og han finner stor glede i sine tre voksne barn og hele fem barnebarn.

Ivar dyrhaug: – Det gikk ordentlig til helvete – SeHer

Ivar dyrhaug: – Det gikk ordentlig til helvete

6. nov. 2015 — Ivar Dyrhaug avslører hva han skal gjøre etter «Beat for beat». Nå er det familien som kommer i første rekke for den tidligere programlederen.

Ivar Dyrhaug forteller om en av sitt livs aller største nedturer.

Ivar Dyrhaug avslører hva han skal gjøre etter «Beat for beat»

3. apr. 2021 — Ivar Dyrhaug valgte også et ekte Valdres-produkt da han kjøpte hytte. … Da jeg var barn, gikk vi bare turer med utgangspunkt i hytta.

Nå er det familien som kommer i første rekke for den tidligere programlederen.

Ivar (71) er godt kjent på Aurdalsåsen: – Du verden så glad …

Hytte, Aurdal | Ivar (71) er godt kjent på Aurdalsåsen: – Du verden så glad jeg er for at dette ikke har blitt ei party-bygd slik vi har sett skrekkeksempler på andre steder

18. jan. 2018 — I mars gjør NRK-veteranen Ivar Dyrhaug (68) TV-comeback. Men denne gangen på TV 2. … Så har jeg seks barnebarn og det syvende underveis.

Da Ivar og kona Marianne skulle kjøpe hytte for fem år siden, var valget lett. Det måtte bli på Aurdalsåsen.

Ivar Dyrhaug gjør TV-comeback – VG

Ivar Dyrhaug ble innlemmet i barne- og underholdningsavdelingen i NRK, hvor han var programleder for ½7 sammen mede Turid Øversveen.

I mars gjør NRK-veteranen Ivar Dyrhaug (68) TV-comeback. Men denne gangen på TV 2. Han skal være med i «Århundrets stemme», kanalens storsatsing på underholdningsfronten denne våren.

Ivar Dyrhaug, Turid Øversveen, Jonas Fjeld – Powermaxx

Ivar Dyrhaug, Turid Øversveen, Jonas Fjeld – Espen + Ann Mari = Sant – Norske Albumklassikere (CD) – Powermaxx.no

22. des. 2022 — Nå har Ivar Dyrhaug (73) gått fra et langt liv i underholdningsbransjen til et aktivt liv som treningsglad pensjonist med parkinson.

Ivar Dyrhaug ble innlemmet i barne- og underholdningsavdelingen i NRK, hvor han var programleder for ½7 sammen mede Turid Øversveen. To av rollefigurene her var Espen, spilt av Dyrhaug,

«Fight back» er jobben min nå – Norges Parkinsonforbund

11. nov. 2012 — Dyrhaug in the hood. Ivar Dyrhaug, født 1.6 1894 er en norsk hip hop artist … de er nå lykkelig gift og har 8 barn sammen.

Ivar Dyrhaug – Ikkepedia

Ivar Dyrhaug – Ikkepedia

Keywords: ivar dyrhaug barn