Kåre ingebrigtsen barn

Kåre Ingebrigtsen måtte operere for å bli far igjen – VG

22. des. 2015 — TRONDHEIM (VG) Det er to ting som får Kåre Ingebrigtsen (50) til å vri seg i stolen. … Nygifte Hege Leirfall ønsket seg barn.

TRONDHEIM (VG) Det er to ting som får Kåre Ingebrigtsen (50) til å vri seg i stolen. At lillebror og agent Kevin (40) skal selge Rosenborgs stjernespillere. Og de forferdelige smertene han måtte tåle for at kona skulle bli gravid.

Brann-trenar Kåre Ingebrigtsen og familien flyttar til Bergen

15. aug. 2020 — Den nye Brann-trenaren har vendt nasen sørover og tek med seg kona Hege Leirfall Ingebrigtsen og dottera Leah (6) til «byen mellom de syv fjell» …

Kåre Hedley Ingebrigtsen f. 11 Nov 1965 Trondheim – Hitterslekt

Kåre Hedley Ingebrigtsen f. 11 Nov 1965 Trondheim: Hitterslekt

Kåre Hedley Ingebrigtsen f. 11 Nov 1965 Trondheim: Hitterslekt. … (Alder 57 år). Ekteskap, ja. Skilsmisse, ca 2009. Barn …

Kåre Hedley Ingebrigtsen f. 11 Nov 1965 Trondheim: Hitterslekt

Kåre Ingebrigtsen – Wikipedia

Kåre Hedley Ingebrigtsen (født 11. november 1965) er en norsk fotballeder, fotballtrener og tidligere fotballspiller som er hovedtrener for Ranheim.

Nå skal han skilles – Seher

Brudd & bryllup: Nå skal han skilles

9. nov. 2016 — NO: Ifølge Se og Hør Weekend, skal Bodø/Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen (43) og kona Mette gå fra hverandre etter 25 år sammen.

Tippeligatreneren og kona går fra hverandre etter 25 år.

«Kona til Kåre» ble kalt Helge, truet og tatt for å være …

«Kona til Kåre» ble kalt Helge, truet og tatt for å være fysioterapeut

8. jun. 2018 — Er det å ta Lise Klaveness på alvor? KVINNER I TOPPFOTBALLEN: Ane Dahl Torp som Helena Mikkelsen (til venstre), Hege Leirfall Ingebrigtsen og …

KOMMENTAR: Da fotballforbundet ansatte en kvinne i en toppstilling, var reaksjonene bortimot ukritisk hyllest. Er det å ta Lise Klaveness på alvor?

Helland venter barn nummer to – det preger klubbvalget

21. jan. 2021 — 31-åringen er også koblet til gamletrener Kåre Ingebrigtsen og Brann – som iallfall frem til medlemsmøtet 2. februar har naturgress på Brann …

Lillestrøm trenger ving og flørter med Rosenborg-stjernen Pål-André Helland (31). Selv vil ikke Helland spekulere i hvor han spiller i 2021 – utover at det må passe godt med at han utvider familien i juni.

Kåre Ingebrigtsen har solgt huset – adressa.no

Kåre Ingebrigtsen har solgt huset – adressa.no

21. sep. 2020 — Kåre Ingebrigtsen solgte huset til sin datter. Fotballtrener Kåre Ingebrigtsen (54) har solgt boligen sin i Tungavegen 79 på Strindheim. foto.

Fotballtrener Kåre Ingebrigtsen (54) har solgt boligen sin i Tungavegen 79 på Strindheim.

Ingebrigtsen ønsket som Ranheim-trener – klubbene forhandler

Fotball | Ingebrigtsen ønsket som Ranheim-trener – klubbene forhandler

9. jan. 2023 — Kåre Ingebrigtsen er ønsket som ny trener i 1. divisjonsklubben Ranheim. … Jeg har fått tre barnebarn på den tiden vi har bodd i Bergen.

Kåre Ingebrigtsen er ønsket som ny trener i 1. divisjonsklubben Ranheim. Åsane vil imidlertid ikke slippe fotballprofilen uten en kompensasjon.

Keywords: kåre ingebrigtsen barn