Kari svendsen barn

Kari svendsen: Lykkelig singel i 37 år – Seher

Kari svendsen: Lykkelig singel i 37 år

19. jul. 2011 — IKKE SAVNET BARN: – Jeg skilte meg da jeg var 28, og på den tiden kunne jeg kanskje tenkt tanken på barn. Men i det store og hele har jeg …

Hele Norges Banjo-Kari gleder fyller snart 65 år. Bak seg har hun 50 år på scenen.

Kari svendsen: – Jeg har vært singel i 32 år – SeHer

Kari svendsen: – Jeg har vært singel i 32 år

Kari Svendsen var tidligere gift med artisten Lillebjørn Nilsen. I 2011 ble hun tildelt St. Hallvard-medaljen for sin enestående posisjon som visesanger i Oslo.

Men Kari Svendsen trives alene.

Kari Svendsen – Wikipedia

Kari Svendsen – Wikipedia

25. mar. 2017 — Visesanger Kari Svendsen forteller at hun var fryktelig bortskjemt og at hun … Å være nøkkelbarn har sjelden vært noe barn skryter av.

– Jeg var forferdelig bortskjemt og hadde nok veldig godt av å …

– Jeg var forferdelig bortskjemt og hadde nok veldig godt av å komme i en barnehage

26. mar. 2017 — Kari Svendsen (66) er like blid etter over 50 år med banjo, … fabrikkarbeidere på Tandberg, barnebarn av vognmann Svendsen fra gamle Vika?

Visesanger Kari Svendsen forteller at hun var fryktelig bortskjemt og at hun hadde godt av å komme i barnehage på 1950-tallet, hvor hun måtte dele oppmerksomheten med andre unger. Nå feirer hun 50 år som artist.

Banjo-Karis bekjennelser – Dagsavisen

Banjo-Karis bekjennelser – Dagsavisen

28. jan. 2017 — Kari Svendsen gikk til og fra barnehagen selv på 50-tallet og sang for 2000 … Å være nøkkelbarn har sjelden vært noe barn skryter av. Kari …

«Snart sju-og-seksti år, med to prolapser og vondt over alt – trur de vi er iddioter, eller?!» Kari Svendsen er ilter. Men munter. Møt henne i portrettet.

Et lykkelig nøkkelbarn – Fagpressenytt

6. jul. 2018 — To barn. Nilsen har vært gift tre ganger tidligere. Det første ekteskapet var med Kari «Banjo-Kari» Svendsen. Deretter giftet Nilsen seg med …

ABC Nyheter: Lillebjørn Nilsen har giftet seg – VG

8. okt. 2017 — Kari Svendsen under demonstrasjon til forsvar for … vil de ansatte i Munkenga Barnehage la barna studere livet der med mikroskop.

Den folkekjære visesangeren (67) har sagt «ja» for fjerde gang, melder ABC Nyheter.

Kari Svendsen har trukket fram fra glemselen … – VartOslo

Kari Svendsen har trukket fram fra glemselen mange av våre kjæreste Oslo-viser

9. jan. 2023 — Han var gift første gang med sanger og musiker Kari Svendsen (f. 1950). … En av hans aller største suksesser, Barn av regnbuen, …

Lillebjørn Nilsen – lokalhistoriewiki.no

Keywords: kari svendsen barn