Krimfortelling for barn

Krim og spenning for barn – Sølvberget

Krim og spenning for barn

16. apr. 2017 — … påskedag påsken 2017 presenterer utdanningsnytt.no korte krimfortellinger. … De andre barna var redde og ingen ville leke med henne.

Det er ikke bare voksne som kan fylle opp koffertene med krim og spenning til påskeferien. Vi har også mange spennende tips for barn. 

Påskekrim 4 – Første påskedag: Den blodige frykten

30. sep. 2019 — Ingenting gjør så mye for barns leselyst som spennende og skumle historier. Her tips til nye og populære krimbøker for barn.

– Drep henne, Camilla, ropte en stemme. Det var moren til Viktoria som stod i hagen, utenfor huset til Veronika. Hun hadde en fjernkontroll i hånda.

Krimbøker for barn: Ni skremmende gode tips – Boktips

Krimbøker for barn: Ni skremmende gode tips | Boktips

30. mar. 2015 — – Barn elsker krim, akkurat som oss voksne, sier bibliotekar Monica Wirkola. – Det er jo fortellinger med driv og spenning, og du bare må lese …

Ingenting gjør så mye for barns leselyst som spennende og skumle historier. Her tips til nye og populære krimbøker for barn.

Ni tips til påskekrim for barn – NRK Troms og Finnmark

Skrev den i 10. klasse. Bokmål Fortelling. Vissen Rose. Krimfortelling som handler om en mann og hans avdøde kone Rose.

Kriminallitteratur – Daria.no

Barn liker å leke detektiver, så bøker om barn og ungdom som løser mysterier og forbrytelser, har vært svært populære gjennom tidene.

Krimbøker for barn | Cappelen Damm

Martin Widmark, forfatteren bak de populære bøkene om LassaMajas detektivbyrå, har skrevet en tidløs og fengslende krimfortelling, denne gangen for litt eldre …

Barn liker å leke detektiver, så bøker om barn og ungdom som løser mysterier og forbrytelser, har vært svært populære gjennom tidene.

Påskekrim for barn – Bergen Offentlige Bibliotek

Påskekrim for barn — Bergen Offentlige Bibliotek

Lesepirater er en lettlest serie for barn som nettopp har knekt lesekoden, har korte fortellinger om velkjente tema og mange illustrasjoner.

Det særnorske fenomenet påskekrim er ikke bare for de voksne! Barnebibliotekarene anbefaler spennende litteratur og detektivfortellinger for de mellom 3 og 12 år, perfekt til å pakke i sekken mellom appelsinene og sjokoladen.

Superdetektiven Smart og andre krimhistorier – Deichman.no

9. mar. 2021 — Modelltekst: «Dypfryst» av Roald Dahl. Denne teksten leses høyt for klassen. Etterpå samtaler klassen om hvilke virkemidler forfatteren har …

Her er mange korte krimhistorier. Les blant annet om mamma som gjemmer Davids gaver, om en fremmed mann som napper Sølvis veske, om støvlesporet under vinduet og tyver i butikken, om hvor det er blitt av ballen til Max og pennen til Sofie. Heldigvis er Mari og Jonas, Max og Nelli, og selveste Superdetektiv Smart på saken. Lesepirater er en lettlest serie for barn som nettopp har knekt lesekoden, har korte fortellinger om velkjente tema og mange illustrasjoner. Lettlest for småskoletrinnet.

Påskekrim – Skrivesenteret

Keywords: krimfortelling for barn