Magnetisk tegnebrett barn

Magnettavle 8,5″ – magnetisk tegnebrett – SuperMagneter.no

Magnettavle 8,5″ – magnetisk tavle for tegninger og notater

Kult magnetisk tegnebrett. Her kan man utfolde seg og bruke kreativiten for alt det er verdt. Ønsker du å viske ut, drar du enkelt knappen nederst over på …

Magnetisk tegnetavle med 8,5″ skjerm, skjermpenn og en “fjern” knapp for å slette det du har tegnet eller skrevet. Magnettavlen passer til både barn og voksne, og kan være en erstatning for vanlige nettbrett. Perfekt for lange kjøreturer eller ferier.

Magnetisk tegnetavle, 2 stk. – Biltema.no

Lekia tilbyr de beste, siste, morsomste og mest trendy lekene for alle aldre – små som store barn! Har du synspunkter, tips eller vil fortelle oss noe- …

Magnetisk tegnetavle, 2 stk.

Tegnebord & Tegnetavler | Alt barna trenger til tegning

Tegnebord & Tegnetavler | Alt barna trenger til tegning | Jollyroom

Stort utvalg av leker for barn i alle aldre på hos ARK. Kjøp på nett og bestill hjemlevering eller klikk og hent i din ARK-butikk.

Her finner du praktiske tegnebord og tegnetavler til barn. Klikk inn for å se vårt store utvalg av staffelier, magnettavler, projektorbord med mer.

Magnetisk tegnetavle med 4-frg – Panduro

Magnetisk tegnetavle med 4-frg

Magna Doodle magnettavle, en herlig og magisk tegnetavle som varer hele barndommen. Tegn og visk bort om og om igjen hele dagen lang! Det er bare å dra i det lille håndtaket nederst, så er arket plutselig som nytt. En annen fordel er at det ikke blir noe søl, det gjør tavlen perfekt på bilturer eller i sofaen. Magnetiske tegnetavler ble oppfunnet i 1974 og har gledet millioner av barn siden. Tavlens tegneflate er inndelt i 8 ulike soner med 4 store og 4 små felt med fargene gul, grønn, blå og rød. Hele tavlen er 42×33 cm stor og den aktive tegneflaten er 25×19 cm. En penn med magnetspiss er festet til tavlen i en snor og langs siden er det fire små stempler (sirkel, blomst, triangel og firkant).

Magnetisk tegnetavle, stor – Sprell

Magnetisk tegnetavle, stor | Sprell – veldig fine leker og barneromsinteriør.

Kult magnetisk tegnebrett. Her kan man utfolde seg og bruke kreativiten for alt det er verdt. Ønsker du å viske ut, drar du enkelt knappen nederst over på den andre siden.

LAC, Magisk tegnetavle i farger 46x35cm 12 felt – Lekia.no

Kjøp LAC Magisk tegnetavle i farger 46x35cm 12 felt hos Lekia.no

Kjøp LAC, Magisk tegnetavle i farger 46x35cm 12 felt – Tegne & Male direkte på nettet hos Lekia.no.

Magnet tegnetavle med liten bonustavle – ARK Bokhandel

Leker | Kjøp på nett – stort utvalg | ARK Bokhandel

Stort utvalg av leker for barn i alle aldre på hos ARK. Kjøp på nett og bestill hjemlevering eller klikk og hent i din ARK-butikk.

Magnetisk tegnebrett for barn Stort … – Fruugo

Barn magnetisk tablett tegnebrett leketøy – CDON

Keywords: magnetisk tegnebrett barn