Rondeslottet med barn

Sommerturer — Rondvassbu

Sommerturer — Rondvassbu

Rondvassbu til Rondeslottet. 6-8 timer t/r … Rondvassbu til Bjørnhollia over Rondeslottet … 4-5 timer. Middels tur som passer for barn.

Turtips sommer – Rondvassbu – Den Norske Turistforening

Turtips sommer — Rondvassbu

Rondeslottet er selve kongen av toppene i Rondane. Fjellet er den høyeste toppen i nasjonalparken og byr på en helt magisk utsikt.

Topptur til Rondeslottet (2178 moh) via Vinjeronden fra …

Topptur til Rondeslottet (2178 moh) via Vinjeronden fra Rondvassbu

Rondeslottet er selve kongen av toppene i Rondane. Fjellet er den høyeste toppen i nasjonalparken og byr på en helt magisk utsikt. Rondanes høyeste topp gir …

Toppturer til fots i Rondane – DNT Oslo og Omegn

Toppturer til fots i Rondane — DNT Oslo og Omegn

10. aug. 2016 — Har med to barn på 2 og 5 år. Jeg har planlagt enkelte aktiviteter, som å sykle inn til Rondvassbu, gå litt i nærområdet og sett på muligheter …

Barn i Rondane – Barn på tur – Fjellforum

På turen til Rondeslottet får du to 2000-metere i én og samme tur samt panoramautsikt over hele fjellnorge. Rondeslottet er den høyeste og mest populære …

Dette har sikkert blitt tatt opp før, og jeg lurer sikkert på ting som har blitt spurt om før. Men av det jeg klarer å søke meg til føler jeg ikke jeg har fått fullgode svar. Fått låne en hytte i Tjønnbakken for 5-6 dager neste uke. Har med to barn på 2 og 5 år. Jeg har planlagt enkelte aktivitet…

Rondeslottet i Rondane – Nasjonalparkriket

Rondeslottet – slottet i Rondane | Nasjonalparkriket

16. jun. 2019 — Rondane: Skal du på fjelltur med barn, må planleggingen være god og avstanden fornuftig. Det øvrige er det mulig å håndtere underveis.

På tur med barn? Prøv Bjørnhollia – – MAGASINET VILLSPOR

På tur med barn? Prøv Bjørnhollia – MAGASINET VILLSPOR

20. aug. 2021 — Rondeslottet, Veslesmeden eller Trekanten i Rondane? … Topptur til Rondeslottet. Rondeslottet. Annonse … Veslesmeden med barn.

Fjellturer i Rondane | UTEMAGASINET.NO

30. jan. 2018 — Barn på tur … HVORFOR: Med litt eldre skivante barn, fint vær og vår i lufta, er en … som en tur til Rondeslottet eller Veslesmeden.

Rondeslottet, Veslesmeden eller Trekanten i Rondane? På fjelltur her får du 2000-meterstopper, treretters middag og kanskje se en villrein eller to.

Veslesmeden med barn | Rondane | Fjelltur – Utemagasinet

Veslesmeden med barn | Rondane | Fjelltur | UTEMAGASINET.NO

Har du vett til å vente, peker Veslesmeden seg ut som en av de mest barnevennlige toppene i Norge over 2000 meter.

Keywords: rondeslottet med barn