Stein olav henrichsen familie

Åpner det nye Munchmuseet – Kapital

Åpner det nye Munchmuseet | Kapital

24. okt. 2021 — Munch-direktør Stein Olav Hanrichsen har et helt spesielt møbel hjemme. Og han vet hvem som må arve det etter ham.

Endelig nærmer dagen seg da direktør Stein Olav Henrichsen skal åpne det nye Munchmuseet i Bjørvika. Nå pepres han med spørsmål fra hele verden om hva man må gjøre for å bli invitert til åpningen på vårparten.

Familie-skatollet – Aftenposten

Familie-skatollet

23. mai 2022 — Han mener at kritikken mot prosessen beror på en misforståelse. Direktør Stein Olav Henrichsen mener anklagene fra de tillitsvalgte beror på en …

Munch-direktør Stein Olav Hanrichsen har et helt spesielt møbel hjemme. Og han vet hvem som må arve det etter ham.

Stein Olav Henrichsen slår tilbake mot kritikken – Aftenposten

Stein Olav Henrichsen slår tilbake mot kritikken

30. mar. 2013 — Stein Olav Henrichsen fra Oppegård er vant til storm og … jeg først at jeg har en god jobb, og familien med våre fem barn trives i Bergen.

Den avtroppende direktøren forsvarer endringene i organisasjonen rett før sin avgang. Han mener at kritikken mot prosessen beror på en misforståelse.

Historie, Oppegård | Til rors i stormen omkring Munch

10. nov. 2021 — Stein Olav Henrichsen, som har vært direktør i over 11 år, gir seg når åremålet hans går ut neste høst. Det bekrefter Henrichsen til …

OPPEGÅRD: Han po­se­rer ved Munch-ma­le­ri­er som «Dø­den ved ro­ret», men Munch-di­rek­tø­ren frem­står ikke som en sla­gen mann. Stein Olav Hen­rich­sen fra Op­pe­gård er vant til storm og mot­kref­ter, og li­ker ener­gi­en det ska­per.

Aftenposten: Munch-direktøren går av av neste år – Avisa Oslo

Munch, Kultur | Aftenposten: Munch-direktøren går av av neste år

25. okt. 2021 — Direktør Stein Olav Henrichsen var til stede under den høytidelige åpningen av Munchmuseet sist fredag. (Foto: Stian Lysberg Solum/NTB).

Stein Olav Henrichsen, som har vært direktør i over 11 år, gir seg når åremålet hans går ut neste høst. Det bekrefter Henrichsen til Aftenposten.

Munch-direktøren: – Helt ålreit at det også provoserer

Munch-direktøren: – Helt ålreit at det også provoserer – Dagsavisen

10. nov. 2021 — Stein Olav Henrichsen gir seg som Munch-direktør neste år. Arbeidet med å finne en arvtaker er allerede i gang.

Trist, tomt, kaldt, billig, stygt. Munchmuseet provoserer mange kritikere, men direktøren er strålende fornøyd med mottakelsen.

Munch-direktør Henrichsen går av neste år – Dagsavisen

Munch-direktør Stein Olav Henrichsen går av neste år – Dagsavisen

1. jul. 2010 — Stein Olav Henrichsen er ansatt som direktør for Munchmuseet. – Et arrogant valg, mener kunstprofessor.

Stein Olav Henrichsen gir seg som Munch-direktør neste år. Arbeidet med å finne en arvtaker er allerede i gang.

Stein Olav Henrichsen ny Munch-direktør – NRK

6. sep. 2018 — Det finnes en hel familie av liebhabere der ute, sier han, og forteller blant annet historien om Sally Epstein i Washington: – Det er en veldig …

Stein Olav Henrichsen tar Munch inn i fremtiden

Stein Olav Henrichsen tar Munch inn i fremtiden — Arbeidsliv i Norden

Det nye Munchmuseet ruver allerede 13 etasjer over vikingenes gamle tufter innerst i Oslofjorden. Stein Olav Henrichsen er museumsdirektøren som har tatt på seg oppgaven å lede utviklingen av denne milepælen i historien når Munchsamlingen skal flyttes og besøkstallet dobles. Hvem er han, og hva vil han? Er Munch relevant nok til å fylle det storslagne museet?

Keywords: stein olav henrichsen familie