Telenor barn

Mobilabonnement for barn og ungdom – Telenor

Mobilabonnement for barn og ungdom

Les om og bestill et mobilabonnement for barn fra Telenor. Da får barnet ditt trygghet på mobilen, og du får kontroll på regningen og mobilbruken.

Trygg Start – mobilabonnementet for barnets første mobil

Mobilabonnementet for barn under 13 år, som gir en trygg start på mobillivet …

Mobilabonnementet Trygg Start 400 MB gir barnet ditt en myk og trygg tilvenning til mobillivet. Sikkerhetstjenester er inkludert i abonnementet.

Barnets første mobil – Telenor

Barnets første mobil

Når skal barna få sin første mobil, og hvilket abonnement skal du velge? Her har vi samlet 5 tips for å gi barna en trygg mobilstart.

Tips og råd når barna skal få sin første mobiltelefon

Mobilabonnementene til barna som gir deg kontroll – Telenor

Mobilabonnementene til barna som gir deg kontroll

I dag har nemlig ni av ti barn i 11-årsalderen egen smarttelefon. Med …

Med Trygg Start og U18 får barna dine mange inkluderte fordeler og en tryggere mobilhverdag. I tillegg har du full kontroll over forbruket.

U18 – mobilabonnementet for ungdom under 18 år – Telenor

U18 – mobilabonnementet for ungdom under 18 år

Vårt beste mobilabonnement for tenåringer, U18, har sikkerhetstjenester …

Mobilabonnementet U18 har en rekke sikkerhetstjenester inkludert, noe som gir trygghet for deg som forelder. Velg mellom ulike datapakker.

Sikkert Barn – sperr internett og sikre mobilbruken til barnet

Telenor Norges nettsteder bruker egne og tredjeparts informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre og interesser …

Med SikkertBarn kan du legge inn en fast sperre av internett, teletorg, SMS-tjenester og utgående internasjonale samtaler.

Trygg barna mot nettmobbing og private bilder på avveie

Hos Telenor får du og barna ekstra trygghet. Vi tar familiens sikkerhet på alvor. … Som forelder skal ikke du måtte bekymre deg for om barna dine er utrygge på …

Nettmobbing og spredning av private bilder er et økende problem blant barn og unge. Våre tjenester gjør barna dine tryggere på nett.

Mobilabonnement for de minste barna – Telenor – Online.no

Mobilabonnement for de minste barna – Telenor

Mange foreldre velger kontantkort når barnet får sin første mobil. Telenor anbefaler det nye U11-abonnementet som gir foreldrene bedre kontroll over bruken …

Gi barna frihet, men behold kontrollen. U11 er abonnementet som passer for de aller minste barna. Med Datakontroll forhåndsinnstallert slik at du får kontroll på bruken.

Trygg Start: Nytt mobilabonnement for de yngste – Online.no

Trygg Start: Nytt mobilabonnement for de yngste

4. nov. 2022 — Så har dagen kommet hvor barnet ditt skal få sin første mobil. … Mobilmerket er utviklet av Telenor i samarbeid med Røde Kors sin …

Abonnementet som gir en trygg start på livet som mobilbruker – mens du som forelder kan senke skuldrene litt.

Signaturpartner Telenor – UNICEF Norge

Signaturpartner Telenor | UNICEF

Telenor og UNICEF har signert en global partneravtale, og skal sammen gjøre en kraftinnsats for barns utvikling. UNICEF NORGE OG TELENOR MED HISTORISK …

UNICEF og Telenor har en global partneravtale. Telenor er spesielt engasjert i UNICEF-programmene som er rettet mot mobilteknologi.

Keywords: telenor barn, barn mobilabonnement