Topptur med barn

På disse toppturene kan du trygt ta med barna

For mange barn kan en topptur være vel så morsomt som en “bortover-tur”. Fellesnevneren for våre turforslag til familievennlige toppturer er at alle turene …

I samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT) har vi laget en liste over toppturer som passer for barn. Vi har delt dem inn etter hvilke aldersgrupper turen passer for.

Fine fjellturer med barn i ferien – VG

1. Brevandring. Norge har noen imponerende isbreer, spesielt på Vestlandet og i Nord-Norge. Mange av de guidede turene som tilbys, passer til familier med barn …

Med barn på tur i fjellet gjelder det å velge riktig rute. Her er tips til 12 fjellområder som egner seg til fotturer for små og store barn i sommer.

6 fine fjellturer i Norge med barn – Klikk

2. sep. 2020 — Med barn i reisefølget er det fort gjort å se begrensninger heller enn … for å kombinere friske toppturer med aktiviteter fra stranda.

Ta med barna på topptur i høst – Den Norske Turistforening

Ta med barna på topptur i høst — Den Norske Turistforening

For de med små barn så kan jo en familietopptur like gjerne være å gå til en ås i nabolaget. De minste barna elsker små utflukter med nistepakke og kakao.

Topptur med barn | Topptur | FRIFLYT.NO

Du kan helt fint ta med deg barn på topptur og randonee, men det er en del ting du bør tenke på. Her får du flere tips til å ta med barn på skitur i fjellet.

10 tips for en vellykket tur med barn – Inspirasjon – UT.no

10 tips for en vellykket tur med barn

Å dra på tur er moro for både voksne og barn. Husk at turer med barn skal foregå på barnas prinsipper og gode opplevelser skal være i sentrum.

10 tips til aktiv ferie for familier| Utendørs opplevelser

Naturen vår er verdens kuleste lekeland! Enten du vil klatre, ri, surfe, prøve brevandring eller terrengsykling. Her er tipsene til supre, familievennlige utendørsaktiviteter i sommerhalvåret.

10 familievennlige fjellturer | Magasinet Reiselyst

Familieturer: Familietoppturer i Norge

Familietoppturer i Norge – Familieturer

Familietopptur.no er en blogg hvor vi forteller om våre turer. Vi er en helt vanlig familie så dette er familietoppturer som alle kan klare.

Tar med babyer og småbarn på topptur – NRK

Keywords: topptur med barn