Traktor med henger barn

Store traktorer, el-traktorer og tråtraktorer til barn

Med elbiler og store traktorer kan barnet i tidlig alder lære om biler og kjøring i et trygt og fartskontrollert miljø.

Elbiler og store traktorer til barn – Lekekassen

Elbiler og store traktorer til barn

Alt fra tråtraktor til elektrisk traktor for de yngste. … John Deere 8430 leketraktor med henger … John Deere elektrisk lekegator for barn. 6 599,00.

La barna ta styringen bak rattet på et eget kjøretøy fra vårt spennende utvalg av elbiler og store traktorer. Elbilene kommer i en rekke ulike varianter basert på blant annet på klassiske, ekte kjøretøy som appellerer til den spirende bilentusiasten. Man finner også ulike firhjulinger, motorsykler, traktorer og andre maskiner som minner om livet på gården. Her finner du biler og kjøretøy til barn i flere aldersgrupper, med alt fra elektriske biler de kan styre akkurat som en ordentlig bil, til radiostyrte kjøretøy eller traktorer med pedaler og morsomme funksjoner og ekstrautstyr.

Leketraktorer i mange varianter | Felleskjøpet.no

John Deere Tråtraktor med henger · Tøff miniutgave · For barn fra 2 1/2 år · Robust utførelse · Enkel å trå for de minste · Mye moro for minstemann.

Alt fra tråtraktor til elektrisk traktor for de yngste. Kjøp på nett eller hent i butikk.

John Deere Tråtraktor med henger | Felleskjøpet.no

Rolly Toys Trampetraktor med Laster og Tilhenger John Deere. 1 178 kr. Fri frakt … Rolly Toys Traktor med Graveskuffe+Henger Kid Rød. 1 062 kr. Fri frakt …

Liten JD tråtraktor med henger for barn f.o.m 2 1/2 år.  Tøff miniutgave av John Deere tråtraktor som er enkel å trå for de minste. Pakken inneholder bå…

Traktorer | Eltraktorer og gravemaskiner for barn – Jollyroom

Traktorer | Eltraktorer og gravemaskiner for barn | Jollyroom

En tøff og klassisk John Deere trøtraktor i plast med henger, perfekt for små som elsker traktorer! Denne kjekke trøtraktoren er enkel å kjøre og styres med …

Hjelp til med det tunge arbeidet med en knalltøff eltraktor fra Jollyroom! Vi mange har stilige elkjøretøyer av høy kvalitet. Rask Levering & Prisgaranti.

Tråbiler & Trampetraktorer | Kjøretøy til barn – Jollyroom

Tråbiler & Trampetraktorer | Kjøretøy til barn | Jollyroom

Finn barnas nye favorittkjøretøyer hos oss på Jollyroom! Klikk deg inn og finn massevis av kule tråbiler og trampetraktorer til uteleken.

John Deere Ground Force 12V elektrisk traktor – Choppi.no

John Deere Ground Force fra Peg Perego er en 12V elektrisk traktor som leveres med tilhenger og 2 gir. Dette er en av våre bestselgere gjennom en årrekke.

110cc Mini Traktor med henger rød – ATV Import

ATV Import

Minitraktor med henger inkludert for junior, men kan faktisk også brukes til noe “fornuftig” også for større “barn”.

Nå kan junior få seg egen traktor med henger og gjøre “nytte for seg”. S

Rolly Toys RollyKid John Deere Traktor med henger – Grønn

Rolly Toys RollyKid John Deere Traktor m/henger – Grønn | extra-leker.no

En tøff og klassisk John Deere trøtraktor i plast med henger, perfekt for små som elsker traktorer! Denne kjekke trøtraktoren er enkel å kjøre og styres med ratt, hengeren festes med en stopper og kan dermed tas av og på etter ønske.Mål: 134x47x52 cm.

Keywords: traktor med henger barn